Beperkt Co. van de Kamgroep,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenAdobe grafisch ontwerpsoftware

adobe photoshop cs5 uitgebreide volledige versie voor bewerker van Vensters de mooie foto's

Van goede kwaliteit vensters 10 prooem sleutel voor verkoop
Van goede kwaliteit vensters 10 prooem sleutel voor verkoop
COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dank Kam

—— Mohammed hanen (van Doubai)

„Grote prijzen en grote klantenservice. Ik zal B die meer aankopen maken.“

—— Mike Davis (van de V.S.)

Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Александр Кулев (van Rusland)

„Zeer gemakkelijk om te werken met en verbazende snelle reacties. Had een niet het werk Microsoft code meer dan 11 maanden wordt gekocht die geleden en zij waren zeer begrijpend en

—— fondi van Massimo (Frome Turkije)

Ik ben online Chatten Nu

adobe photoshop cs5 uitgebreide volledige versie voor bewerker van Vensters de mooie foto's

China adobe photoshop cs5 uitgebreide volledige versie voor bewerker van Vensters de mooie foto's leverancier

Grote Afbeelding :  adobe photoshop cs5 uitgebreide volledige versie voor bewerker van Vensters de mooie foto's

Productdetails:

Plaats van herkomst: De V.S./Hongkong/Singapore/Ierland
Merknaam: Adobe
Certificering: ce
Modelnummer: CS5

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: contact us
Verpakking Details: Volledig pakket
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Activering: Ja Garantie: Een jaar
Toepassing: Internationaal (Globaal Gebied) Taal: Engels/Frans/Arabisch/Spaans /Japanese
druk uit: DHL, EMS status: Op voorraad
Hoog licht:

art design software

,

industry standard graphic design software

Grafische het Ontwerpsoftware van computer Digitale Adobe, Uitgebreid Adobe CS6

 

Adobe Uitgebreide Photoshop CS6 levert al weergave magisch in Photoshop CS6 plus 3D grafisch ontwerp en de beeldanalyse tools.* leidt gemakkelijk tot rijk 3D kunstwerk, en verbetert uw 3D scènes met schaduwen, verlichting, en animatie. Retoucheer beelden met uiterste precisie, controle, en snelheid. Creeer trillende video's en ontwerp om het even wat u kunt veronderstellen gebruikend intuïtieve hulpmiddelen. Schilder expressively en trek natuurlijk en. En word blazingly snelle prestaties met de Mercury-Grafiekmotor.

 

Adobe vindt hun bureaublad-app opnieuw uit om uw creatief proces naadloos, intuïtief te maken, en meer verbonden dan ooit. De nieuwste versie van Photoshop CC is beschikbaar slechts in Adobe Creative Cloud. Krijg toegang tot meer aangesloten hulpmiddelen en diensten met honderden alle nieuwe eigenschappen in Adobe Creative Cloud.

 

Adobe Photoshop CS6 is het industrie-standaardhulpmiddel voor het professionele digitale afbeelding uitgeven. De software van Adobe Photoshop CS6 levert zelfs nog meer weergave magische, nieuwe creatieve opties, en de Grafiekmotor van Adobe Mercury voor blazingly snelle prestaties. Retoucheer met nieuwe tevreden-Bewuste eigenschappen, en creeer superieure ontwerpen evenals films gebruikend nieuwe en re-ingebeelde hulpmiddelen en werkschema's.

 

Creeer om het even wat u kunt veronderstellen. Overal bent u.
De beste weergave en het ontwerp app van de wereld zijn bij de kern van bijna elk creatief project. Het werk over Desktop en mobiele apparaten om uw foto's, website en mobiele toepassingontwerpen, 3D kunstwerk, video's en meer tot stand te brengen en te verbeteren.

 

gehele nieuwe ervaring in digitaal ontwerp.
Zie hoe de recentste versies u snel helpen om het even welke inspiratie in het ongelooflijke werk met grote nieuwe eigenschappen voor Web en app ontwerp, fotografie en druk en grafisch ontwerp veranderen

 

Een moderne gebruikerservaring omvat robuuste aanrakingsmogelijkheden, een bijgewerkte UI en een klantgerichte toolbar en werkruimten.


Ontwerp die efficiënt artboards, een gestroomlijnde Ontwerpruimte, een verbeterd Glyph-paneel gebruiken en meer

Creeer mooie 2D samenstellingen die 3D modellen kenmerken. Verander gemakkelijk modellen van plaats en pas camerahoeken en verlichting aan.

Combineer veelvoudige beelden, verwijder voorwerpen en retoucheer foto's gebruikend een volledige reeks professionele fotografiehulpmiddelen.

Photoshop, nu met CreativeSync.
Photoshop maakt deel uit van Creative Cloud en komt met Adobe CreativeSync, zodat zijn uw activa altijd juist bij uw vingertoppen wanneer u hen nodig hebt. De CreativeSyncbevoegdheden uw Creative Cloud-Bibliotheken en Adobe-Voorraad, en het verbindt uw mobiel en bureaublad-app.

Photoshop, nu met CreativeSync.
Photoshop maakt deel uit van Creative Cloud en komt met Adobe CreativeSync, zodat zijn uw activa altijd juist bij uw vingertoppen wanneer u hen nodig hebt. De CreativeSyncbevoegdheden uw Creative Cloud-Bibliotheken en Adobe-Voorraad, en het verbindt uw mobiel en bureaublad-app.

Juiste activa waar u hen nodig hebt
Uw favoriete activa — beelden, kleuren, tekststijlen, borstels, meta-gegevens en meer — zijn allen beschikbaar binnen Photoshop.

Adobe-Voorraad
De toegang meer dan 45 miljoen curated, royaltyvrije foto's en grafiekrecht binnen Photoshop.

Nieuwe mobiele toepassingen
Breid de macht van Photoshop tot uw apparaten uit zodat kunt u productie-klaar ontwerpen en beelden overal tot stand brengen.

Maak nu iets.
Krijg de meesten uit Photoshop en Creative Cloud met onze recentste leerprogramma's voor grafisch ontwerp, fotografie, mobiel en Webontwerp en meer.

De reclame van Software van het de Industrie de Standaard Grafische Ontwerp van Adobe Photoshop CS6 voor PC

 

Photoshop CC (2015,1)

NOV302015
Nieuwe Creative Cloud-Bibliothekenmogelijkheden

Vind sneller tevreden door over uw bibliotheken en over Adobe-Voorraad te zoeken. Sleep en laat vallen activa aan en van het Lagenpaneel, voeg uw favoriete borstels toe en deel uw bibliotheek met anderen. En word tevreden in bibliotheken sneller met een nieuw bulkimportdialoogvenster.
Zie hoe het› werkt

Ontwerp Ruimte (Voorproef) verhogingen

Deze specifieke wijze stroomlijnt en optimaliseert verder ontwerpwerkschema's met een verenigde het bemonsteren ervaring, het efficiënte maskeren, robuust app en dwars-documentonderzoek en geïntegreerde laag en de partijuitvoer. De ontwerpruimte (Voorproef) biedt toegang tot Creative Cloud-Bibliotheken evenals naadloze beweging aan en van standaardphotoshop CC aan.
Zie hoe het› werkt

Doe meer met artboards

Gebruik artboard gidsen en netten om elementen, soortlagen door artboard voor gemakkelijkere visualisatie precies te plaatsen en snel nieuwe artboards toe te voegen aan documenten. Gebruik artboard voorkeur om de blik en het gevoel van uw documenten aan te passen.
Zie hoe het› werkt

Moderne gebruikerservaring op Desktop en aanrakingsapparaten

Bijgewerkte UI levert schoon en verenigbaar kijkt door Photoshop, en u kunt gemeenschappelijke taken snel uitvoeren gebruikend een nieuwe reeks gebaren op aanraking-toegelaten apparaten zoals Microsoft Surface Pro.

Klantgerichte toolbar en werkruimten

Maak Photoshop van u door uw toolbar aan te passen en veelvoudige toolbarconfiguraties te bewaren als delen van verschillende werkruimten. De inbegrepen werkruimten zijn gestroomlijnd om te geven u snel toegang hebben tot aan slechts de hulpmiddelen u wenst.

Breng 3D karakters in uw 2D ontwerpen

Creeer mooie samenstellingen die 3D modellen kenmerken en gemakkelijk camerahoeken en verlichting aanpassen. Het begin met een model in Adobe-Zekering CC (Voorproef) wordt gecreeerd, en is dan van toepassing stelt en animatie van 3D de Animatie (Voorproef) gebied het van Creative Cloud binnen het Eigenschappen paneel dat. De samengestelde tekens in om het even welk Photoshop-project van een lay-out aan een video, of drukken hen met een 3D printer. (Beschikbaar in slechts het Engels.)
Zie hoe het› werkt

Vind doopvonten sneller

Vind snel de doopvont u door individuele doopvonten als favorieten te meespelen nodig hebt. Versmal onderaan uw onderzoek door doopvonten door classificatie, als serif of zonder serif, of door gelijkenis te filtreren.

Voer sneller met meer controle uit

De het uitvoeren ervaring in Juni wordt geïntroduceerd levert nu snellere prestaties en betere compressie voor alle bestandsindelingen, vooral JPEG die; de capaciteit om dezelfde activa bij veelvoudige grootte uit te voeren; steun voor de sRGBuitvoer; en opties om meta-gegevens zoals auteursrecht in uw dossiers tijdens de uitvoer in te bedden.

Creatievere opties met SVG-de invoer

Dossiers van open en plaats de inheemse SVG — die rescale voor om het even welk grootteapparaat of om het even welke resolutie kunnen — in uw Photoshop-ontwerpen. Klik enkel het voorwerp tweemaal om het in Adobe-Illustrator uit te geven.

Vind snel juist glyph

Het Glyph-paneel laat u nu onlangs gebruikt uw glyphs en soort glyphs zien en opnemen voor sneller het doorbladeren.

Zie het grote beeld

De grensafwijking rekt de randen van een samengevoegd panorama in camera Ruwe 9,4 uit zodat moet u geen belangrijke details uit bebouwen. Nu kunt u de blik en het gevoel van uw volledig beeld bewaren, zelfs als uw samengevoegde pano transparante randen heeft.

 

Contactgegevens
KAM GROUP CO., Limited

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)