Beperkt Co. van de Kamgroep,

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productencomputerantivirussoftware

Online Activeringslaptop Antivirussoftware/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

Van goede kwaliteit vensters 10 prooem sleutel voor verkoop
Van goede kwaliteit vensters 10 prooem sleutel voor verkoop
COA-de stickers met het Pak van installatiegegevens via wolkenaandeel zijn de beste keus voor me om deze gemakkelijke zaken te bevorderen en kostenbesparing. dank Kam

—— Mohammed hanen (van Doubai)

„Grote prijzen en grote klantenservice. Ik zal B die meer aankopen maken.“

—— Mike Davis (van de V.S.)

Gemakkelijk te installeren. Het recentst en het grootst

—— Александр Кулев (van Rusland)

„Zeer gemakkelijk om te werken met en verbazende snelle reacties. Had een niet het werk Microsoft code meer dan 11 maanden wordt gekocht die geleden en zij waren zeer begrijpend en

—— fondi van Massimo (Frome Turkije)

Ik ben online Chatten Nu

Online Activeringslaptop Antivirussoftware/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

China Online Activeringslaptop Antivirussoftware/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB leverancier

Grote Afbeelding :  Online Activeringslaptop Antivirussoftware/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

Productdetails:

Plaats van herkomst: USA/HongKong/Singapore/Puerto Pico/Ierland
Merknaam: Norton
Certificering: CE
Modelnummer: NOS

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10pcs
Prijs: contact us
Verpakking Details: De fabriek verzegelde Kleinhandelsdoos/OEM
Levertijd: 1-3 dagen
Betalingscondities: T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000 stuks per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Type: 1pcs Gebied: Frankrijk
Platform: computerpc beetje: 32 / 64 beetjes
Taal: Meertalig RAM: 256 MB
Hoog licht:

firewall antivirus software

,

laptop protection software

Online Activeringslaptop/PC-Beschermingssoftware voor Vensters 256MB

 

Versie 2012 (19.x)

Bevrijd (19.1.0.28) op 6 September, 2011, Norton Internet Security 2012 bracht nieuwe eigenschappen. Één van de nieuwe eigenschappen inbegrepen in de nieuwe versie is Downloadinzicht 2,0, dat niet alleen dossiers voor veiligheid maar ook de stabiliteit van een bepaald dossier controleert. Dat betekent dat als een dossier op Windows 7 stabiel maar onstabiel is, op Windows XP, XP-de gebruikers van de instabiliteit van het dossier zullen worden op de hoogte gebracht.

De verbeterde verwijderprogramma's zijn strak geïntegreerd voor betere schoonmaakbeurt van reeds besmette systemen. Zodra teweeggebracht, begint de nieuwe, krachtigere versie van Norton-Machtsgom het systeem opnieuw om van valse antivirussoftware valse antivirussoftware en andere diep ingebedde bedreigingen de plaats te bepalen en te verwijderen die anders moeilijk zijn te verwijderen. Een nieuw hulpmiddel genoemd Norton-Beheershulp leidt verschillende die computers en apparaten met Norton-software van één enkele plaats worden uitgerust.

Andere veranderingen in deze versie omvatten SONAR 4, Google Chrome-verenigbaarheid voor Identiteits Veilig en Veilig Web en de capaciteit om wachtwoorden en nota's in de wolk op te slaan. Nochtans, worden de de waarborgwachtwoorden van Vergunningsagreementdoes niet opgeslagen veilig en verstrekt geen remedie als de wolkenkluis wordt gecompromitteerd.

Het gebruikersinterface wordt ook vereenvoudigd met slechts drie knopen. De derde knoop opent een geavanceerder en ingewikkeld menu, waar de gebruiker montages en eigenschappen van het toegangs de verschillende product kan beheren. De cpu-meter die werd verwijderd uit Norton 2011, maakt ook een terugkeer (slechts op het „geavanceerde scherm“).

Combinerend netbook en de Desktoplijn, integreert Norton Internet Security Bandbreedte het meten, die het het verkeersgebruik van het product controleert en het neer aan minimum indien nodig neemt. Dit is ideaal voor netwerken met beperkt verkeer. Ook, wordt het gebruikersinterfacevenster dienovereenkomstig aan de grootte van het computerscherm aangepast.

Deze versie van Norton Internet Security omvat verscheidene Paaseieren. Het drukken Shift+1, 2, 3 of 4 zou het thema veranderen om achtergrond (duidelijke zwarte), straal, dieren respectievelijk in gebreke te blijven, en bloemen. Ook houdend Controle + win Sleutel + Alt terwijl het drukken van „prestatiesknoop“ om „Gekke Tik“ te activeren, die de venstertik hals over kop zal maken. Het effect zou verdergaan tot het belangrijkste venster wordt gesloten en heropend.

Voorts is het aftasten niet meer gepland door de Vensterstask scheduler, maar door merkgebonden van Symantec, die taken uitvoert terwijl de computer nutteloos is (d.w.z., wanneer de gebruiker vanaf de computer is).


Houdt virussen, spyware, en online-iddiefstal tegen. Norton Internet Security biedt geavanceerde bescherming aan branding, bank en winkelt online zonder onderbreking. Nu met 5 lagen van bescherming. Het introduceren van nieuwe Norton Internet Security. De geavanceerde bescherming van Internet en antivirus voor overal u gaat en om het even wat u online doet. Biedt pro-actieve bescherming, zodat kunt u doen wat online wilt u, het wetend bent u beschermd. Betere SONARtechnologie en levend de bedreiging van 24x7 globaal controleverblijf voor nieuwe bedreigingen. De ultrasnelle Internet-opsporingslaag houdt de meeste bedreigingen tegen alvorens zij uw computer kunnen zelfs bereiken.
Nortonantivirus gebruikt exclusieve, gepatenteerde lagen van bescherming die samenwerken om virussen, gevaarlijke websites en sociale media zwendels te neutraliseren, zodat bent u beschermd tegen de online bedreigingen van vandaag en van morgen.

Fabrikant Symantec-Bedrijf
Fabrikantenartikelnummer 21297854
Merknaam Norton
Productnaam AntiVirus 2014
Pakkettype Kleinhandels
Producttype Software Verlenen van vergunningen
Gesteunde taal Engels
Gesteund platform PC
Vergunningstype Abonnementspakket
Vergunning Tarifering Norm
De Periode van de vergunningsbevestiging 1 jaar
Vergunningshoeveelheid 1 PC
 
 • Het pakket van vergunningstypesubscription

 • Het jaar van de vergunningsbevestiging Period1

 • Vergunningsqty1 PC

 • Vergunning PricingStandard

 • PlatformWindows

Besturingssystemen
 • Microsoft Windows 8 en Windows 8 Pro (met 32 bits en met 64 bits)

  Moet aan minimumwindows 8-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Microsoft Windows 7 Aanzet/Huis (met 32 bits en met 64 bits) Basis/Home Premium/Beroeps/Uiteindelijk

  Moet aan minimumwindows 7-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Van Microsoft Windows Vista Aanzet/Huis (de met 32 bits en met 64 bits) Basis/Home Premium/Beroeps/Uiteindelijk met Service Pack 1 en later

  Moet aan minimumwindows vista-besturingssysteemvereisten voldoen.

 • Van Windows XP Home/XP (met 32 bits) Professional/XP de Media Center Edition met Service Pack 2 en later


Eigenschappen

 • Norton Veilig Web: Beschermt u Proactively terwijl u het Web door u van en het blokkeren onveilige en valse websites net in uw zoekresultaten te waarschuwen surft. (MAC OS® X 10,7 slechts)

 • Antiphishingstechnologie: Blokken frauduleuze die phishingwebsites worden gecreeerd om uw identiteit en uw geld te stelen.

 • Slimme Bidirectionele Firewall: Verhindert cybercriminals het binnendringen in een beveiligd computersysteem in uw Mac®, het stelen van uw persoonlijke informatie en met uw materiaal te knoeien.

 • Plaatsvoorlichting: Laat u uw mate van bescherming aanpassen die afhangen van waar u uw Mac® gebruikt (thuis, het bureau, de lokale koffiewinkel, op de weg).

 • Kwetsbaarheidsbescherming: Werkt dagelijks bij om cybercriminals tegen te houden van het gebruiken van kwetsbaarheid in toepassingen en andere software om bedreigingen op uw computer heimelijk te nemen.

 • AntiVirus Bescherming: Beschermt uw Mac®, iPhoto® beelden, iTunes® media, iMovie® projecten en al uw belangrijk materiaal tegen virussen, spyware en andere bedreigingen zonder uw computer te vertragen.

 • Vertrouwelijke Dossierwacht: Het wachtwoord beschermt uw materiaal om het te houden brandkast van het los krijgen van ogen.

 • Dagelijkse Beschermingsupdates: Looppas op de achtergrond om uw te beschermen mac®-en uw materiaal-van nieuwe, recent-breekt bedreigingen.

 • E-mail en Chatbericht die controleren: Aftasten MobileMe®, iChat® en andere IMs voor verdachte gehechtheid en andere die trucs wordt gebruikt om uw identiteit en uw zuur verdiend geld te stelen.

 • VRIJE 24x7-Steun: Symantec verleent vrije 24/7 e-mail, praatje en telefoonsteun voor een periode van één jaar van aanvankelijk product installation.*

 • Beschermingsopties voor MAC OS X 10,4 tot 10,7: Omvat beide Norton™ Internet Security 5 voor Mac® (voor MAC OS® X v10.7)

 

Contactgegevens
KAM GROUP CO., Limited

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)